Daredevils opgelet!

Een valpartij, een botsing, een bal tegen je hoofd of je tenen stoten tegen te tafelpoot. Een ongeluk, hoe klein ook, is zo gemaakt. Wel handig als je dan een goede zorgverzekering hebt. Nog handiger als dat je als student honderden euro’s per jaar scheelt.

Zo dacht Interpolis er ook over. Zij komen daarom met een kant-en-klaar-pakket voor jongeren. Studenten die voor 31 december de verzekering afsluiten, maken kans op een eigen Kant & Klaar feest, verzorgd door Radio 538!

Meer info vind je op www.kantenklaarpakket.nl

Enne.. door dit soort dingen kun je zo’n verzekering dus goed gebruiken:

Lees ook:Student bespaart niet op zorgverzekering
Lees ook:In de zorg valt pas echt wat te managen!
Lees ook:Opassen voor ‘lieve’ berichtjes
Lees ook:Geluk belangrijker dan droombaan?
Lees ook:Win feest van 20.000 euro met Sony Music Unlimited

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>