De lifestyle van een gamer, niks mis mee

In Nederland zitten zo’n 12.000 kinderen uren achter elkaar met een controller in hun hand achter een beeldscherm spelletjes te spelen. Gameverslaafde jongeren noemen we die. Volgens Tjeerd van Power Unlimited is er maar weinig aan de hand. Dat jongeren hun tijd vullen met gamen, daar is toch niets mis mee?

Tussen het spelletjes spelen af en toe wat eten, slapen en wie weet nog wat huiswerk maken. Het leven van veel tieners ziet er zo uit en volgens Tjeerd is dat doodnormaal. De één houdt van postzegels verzamelen, de ander houdt van gamen en dat is geen probleem.

Aan Blikvoer vertelt Tjeerd hoe hij erover denkt!

Lees ook:Belgische jongeren gamen heel wat af
Lees ook:Gameverslaafde jongeren vaker depressief
Lees ook:Huiswerk op een netwerksite
Lees ook:RSI wordt CANS
Lees ook:Meppel deelt gratis laptops uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>