Nederlandse vrouwen helemaal into ‘kinky neukerij’

Erotiekketen Christine le Duc krijgt de liefdesballetjes bijna niet meer aangesleept, na de release van de erotische Vijftig Tinten-trilogie. Het is, sinds de verschijning van ‘Fifty Shades of Grey’ de hype die vrouwen tegenwoordig wereldwijd in vervoering brengt. In het boek, geschreven door E.L. James, een vrouw welteverstaan, heeft een studente allerlei sm-avonturen met een mysterieuze miljonair.

In de winkels en op de website van Christine le Duc is er sinds een aantal weken een ware run ontstaan naar allerlei speeltjes en accessoires die in het boek voorkomen. De zilveren Love Balls, handboeien, oogmaskers, bondagetouw, zweepjes – het hele BDSM-assortiment komt plotseling in de belangstelling te staan van jonge vrouwen die nieuwe grenzen op willen zoeken in hun liefdesleven. De verkoop van artikelen in dit genre is dan ook verdrievoudigd ten opzichte van voor dit tijdperk.

Klik hier om meer over te boeken te ontdekken.

Lees ook:Unox-meisje Hester Winkel uit kleren voor Christine le Duc
Lees ook:Bejaarden dromen van vreemdgaan
Lees ook:Boek Joran van der Sloot is hier in april verkrijgbaar
Lees ook:Laura Dekker rondt wereldreis af; geen vermelding record
Lees ook:Second Love gebruikers houden van hun huidige partners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>