Wake-up Vibe, wekker en vibrator tegelijk

Een wekker die anders, is dan alle andere. De Wake-Up Vibe is een wekker en vibrator tegelijk. Stel de tijd in en de Wake-Up Vibe trilt je wakker.

De Wake-Up Vibe kenmerkt zich door zijn vorm en functie. Het design heeft een award gewonnen voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Tijdens de grootste B2B erotiekbeurs, de Erofame, in Hannover kreeg de Wake-Up Vibe de Erotic XXX-award voor het meest innovatieve product.

De vorm past perfect bij het vrouwelijke figuur, blijft op de juiste plaats zitten en is gemakkelijk te reinigen. De Wake-Up Vibe werkt heel simpel. Voor het slapen gaan de wekker instellen op de gewenste wektijd. de volgende ochtend gaat de Wake-Up Vibe af en begint de wekker te trillen.

De Wake-Up Vibe is in te stellen op zes verschillende standen. Op het display kunnen de instelling op persoonlijke voorkeur afgestemd worden. De Wake-Up Vibe is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is verkrijgbaar in alle Christine le Duc winkels.

Lees ook:Kom jij moeilijk uit je nest? De oplossing is nabij!
Lees ook:Clocky, de wekker die zich verstopt zodra je op snooze drukt!
Lees ook:Vergelijkingssite speciaal voor jongeren en studenten
Lees ook:Geweldcirkel doorbreken met Feel the ViBe-platform
Lees ook:Havaianas, trendy en nonchalant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>