61% Nederlanders heeft seks in openbare ruimte

Ruim 61% van de Nederlandse bevolking heeft wel eens de liefde bedreven in een openbare ruimte. Dat blijk uit onderzoek van de KamaSutrA beurs. De beurs wordt van 27 tot en met 29 september weer georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Uit het onderzoek blijkt verder dat speeltjes extreem populair zijn. 82% van de mensen heeft een speeltje in huis. Van alle soorten in die categorie worden vibrators het meest gebruikt om het seksleven een extra impuls te geven. En meer dan de helft van de ondervraagden kijkt wel eens een pornofilm.

Nederlanders zijn ook niet vies van een one night stand. Meer dan 30% procent van de deelnemers aan het onderzoek geven aan regelmatig een one night stand te hebben gehad. Doggystyle is met 35% het favoriete standje van de ondervraagden.

Busty Heart aanwezig!
Misschien heb je de filmpjes van de Amerikaanse Busty Heart ook wel gezien. Met haar enorme borsten weet ze planken door midden te slaan en blikjes te plekken. Zelfs bakstenen zijn niet veilig voor haar borsten. Tijdens de beurs vertoont ze haar kunsten op het hoofdpodium.

Lees ook:Jongere generaties vinden pensioenstelsel oneerlijk
Lees ook:Jongeren hebben nog veel te leren over seks
Lees ook:Moeders houden van verrassingen
Lees ook:Een op de tien jongeren is zware roker
Lees ook:Deel jongeren heeft geen probleem met zwart werken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>