Voetbalshirt Loinel Messi in bezit van Voetbal Experience

Groot voetbalfan? Dan is dit zeker wat voor jou! Voetbal Experience is namelijk in het bezit van een gesigneerd shirt van Lionel Messi. In Voetbal Experience is hij live te bewonderen, het T-shirt tenminste.

De voetbalgod Messi, speler van FC Barcelona, speelde zich afgelopen week in de kijker. De aanvaller van de Spaanse voetbalclub maakte in de kwartfinales van de Champions League vier doelpunten. Het clubshirt van Messi bewonder je nu in Voetbal Experience.

Het clubshirt is voorzien van Messi’s handtekening ter ere van de uitverkiezing voor het FIFpro elftal in 2009. De FIFpro, vakbond van profvoetballers, stellen jaarlijks een team samen van de beste 11 voetballers. In 2009 behoorde Messi tot deze club.

Bijzondere ervaring

Dat Lionel Messi hot is, blijkt uit alles. Zijn transfersom is vastgesteld op 250 miljoen euro. Diego Maradonna vergelijkt hem met een God op het voetbalveld. Een supertalent dat slechts eens per tien jaar schijnt op te staan.

Wie Voetbal Experience nu bezoekt, kan met het shirt op de foto. Kinderen die hun kinderfeestje er vieren, mogen het zelfs aantrekken tijdens de fotosessie.

Lees ook:Pasen vier je met een voetbal
Lees ook:Sportieve shirtjes bij New Yorker
Lees ook:Vijftien miljoen WK-voetballen verkocht!
Lees ook:Laat je Primark Family Guy T-shirt tot leven komen
Lees ook:Nu al grote prijsverschillen officiële WK shirt Nederlands Elftal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>