Olympische Spelen in Londen beleven als Samsung blogger

Vier Nederlandse sportfans beleven dit jaar de zomer van hun leven. Zij mogen namelijk als Samsung Global Blogger naar de Olympische Spelen in Londen. Iedereen die geïnteresseerd is kan op de MSN portal auditie doen. Zend daarvoor een filmpje in waarop te zien is waarom juist jíj als blogger de Londen 2012 Olympische Spelen moet verslaan.

Duizenden atleten zijn op dit moment hard in training voor maar één ding: hun Olympische droom. Alle ogen zullen deze zomer gericht zijn op de verrichtingen van ’s werelds beste atleten. Samsung Electronics is wereldwijd partner van de Londen 2012 Olympische Spelen, en zoekt bloggers om hun ervaring met de Olympische Spelen te delen met de wereld. Vier Nederlanders krijgen daarom de mogelijkheid om alles van dichtbij te beleven. Zij zullen onderdeel uit gaan maken van een select gezelschap Samsung Global Bloggers dat live verslag doet vanaf de Olympische Spelen in Londen.

Nederlanders kunnen nu op de MSN Portal auditie doen. De auditie bestaat uit twee rondes. In ronde 1 wordt de deelnemer gevraagd om in een filmpje van 30 seconden duidelijk te maken waarom juist hij of zij als Samsung Global Blogger op de Spelen thuishoort. De video’s zullen beoordeeld worden op creativiteit en enthousiasme. De beste filmpjes gaan door naar de tweede ronde, waarin de kanshebbers gevraagd wordt een videoreportage te maken. De vier beste reportages winnen een ticket voor de unieke trip naar de Olympische Spelen in Londen. De actie wordt ondersteund door de bekende Engelse chef-kok Jamie Oliver.

Ben je enthousiast geworden? Je kunt tot 22 april a.s. jouw auditie insturen op www.samsungglobalblogger.com.

Lees ook:Olympische Spelen op @Jongerenblog van start
Lees ook:EK Voetbal wint nipt van Olympische Spelen deze zomer
Lees ook:Volg de Olympische spelen vanuit het Olympisch dorp
Lees ook:De laatste meters van de Olympische vlam
Lees ook:Sterren onder de indruk van Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>