EK Boxershort: Ik ga staan voor Oranje!

Vrouwen raken – net als mannen – even opgewonden tijdens het bekijken van een grote voetbalwedstrijd als tijdens gepassioneerde seks, blijkt uit recent onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Valencia. Tijdens het aankomende EK –voetbal lopen oranjefans dus grote kans op spontane een-tweetjes na de wedstrijd.

Omdat er maar weinig dingen sexier zijn dan mannen die zich voor de gelegenheid weten te kleden, introduceert Condoomfabriek.nl de speciale EK Boxershort om zijn oranje-outfit extra cachet te geven. Deze speciale boxershort – uiteraard uitgevoerd in oranje en voorzien van de strijdkreet ‘Ik ga staan voor Oranje!’ – krijg je gratis bij besteding van minimaal € 15,- bij Condoomfabriek.nl. De EK-boxershort is in de webshop ook los verkrijgbaar voor € 10,-.

Lees ook:Enige echte Aldi-boxershort op de markt
Lees ook:Muchachomalo werkt samen met kunstenaars
Lees ook:Vaker seks als je kleurrijke boxershort met print draagt
Lees ook:Nog snel oranje outfit of accessoires scoren
Lees ook:OLA lanceert limited edition racket ijsje: De Oranje Rakket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>