Olympische Spelen op @Jongerenblog van start

Jongerenblog volgt de Olympische Spelen in Londen op de voet. Wat je van ons kunt verwachten? Natuurlijk plaatsen we nieuwtjes over de Nederlandse ploeg, maar ook de prestaties van andere jonge talenten zullen we met je delen.

Wil je het nieuws rond de Olympische Spelen allemaal op een rijtje, dan kun je daar de tag OS2012 voor gebruiken. Klik hier en je krijgt een volledig overzicht van berichten die nu al verschenen zijn. Ook zusje meiden.blog.nl staat in het teken van de Olympische Spelen. Klik hier voor de berichten.

Lees ook:EK Voetbal wint nipt van Olympische Spelen deze zomer
Lees ook:De laatste meters van de Olympische vlam
Lees ook:Trainen tot je erbij neervalt
Lees ook:Scoor snel cadeau voor Valentijnsdag; last minute tips
Lees ook:Geringe impact verwacht op verzuim tijdens Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>