PSV, PEC Zwolle, Ajax en AZ strijden om plek in finale

Vanavond worden beide halve finales van de KNVB Beker live bij SBS6 uitgezonden. In de eerste wedstrijd neemt PEC Zwolle het thuis op tegen PSV. In een eerdere confrontatie dit jaar wisten de Zwollenaren PSV thuis te verslaan, dus PSV zal er alles aan doen om deze keer met de overwinning naar huis te gaan. In de andere halve finale speelt Ajax in de ArenA tegen AZ, een wedstrijd die altijd sportief spektakel oplevert. De winnaars nemen het 9 mei tegen elkaar op in de finale van de KNVB Beker.

PSV is er na de nederlaag van afgelopen weekend in De Kuip tegen Feyenoord op gebrand om succes te boeken in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het live verslag van de wedstrijd is te zien vanaf 18.20 uur. De verslaggever bij deze wedstrijd is Hidde van Warmerdam en het commentaar wordt verzorgd door Eddy Poelman.

Ajax moet het tegen AZ stellen zonder Isaac Cuenca, vanwege een zware knieblessure. Hij wordt vervangen door Danny Hoesen. Direct na PEC Zwolle – PSV, om 20.45 uur, is de wedstrijd Ajax – AZ live te zien. De verslaggever bij deze wedstrijd is Hans Kraay en het commentaar komt van Leo Oldenburger.

Lees ook:PSV – Ajax: aftrap voetbalseizoen met Johan Cruijff Schaal
Lees ook:Ajax vanavond in knock out-fase Europa League
Lees ook:Ajax, AZ, PSV en FC Twente vanavond in Europa League
Lees ook:Ajax in Boekarest naar laatste zestien Europa League…
Lees ook:Spannende voetbaldag voor Blind, Maher en Wijnaldum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>