PUMA presenteert uniek gouden Feyenoord shirt

PUMA presenteert een uniek Feyenoord thuisshirt met echt gouden Feyenoord badge, kampioensster, PUMA logo en kenmerkende strepen op de boord van het shirt. Juwelier Goudsmit Jumelle uit Bunnik heeft het nieuwe Feyenoord shirt met echt goud ingelegd, een karwei waar hij meer dan 16 uur aan heeft gewerkt. Het is een uniek shirt, waarvan er slechts één ter wereld is.

Het shirt is niet te koop, maar kan alleen gewonnen worden door een echte Feyenoord fan die op video vertelt wat het Feyenoord shirt voor hem betekent. De fan met het meest inspirerende verhaal wint het gouden shirt.

Win gouden Feyenoord shirt
Om het shirt te winnen, moeten supporters met het nieuwe Feyenoord shirt naar de stand van PUMA komen op de Open Dag van Feyenoord op 21 juli 2013. Met het nieuwe shirt aan kunnen ze dan voor de camera van de PUMA filmcrew vertellen wat het Feyenoord shirt voor hen betekent. Na de Open Dag worden door PUMA de twaalf meest inspirerende video’s geselecteerd. Deze twaalf Feyenoord fans worden bekend gemaakt op de Feyenoord Facebook pagina en maken kans op het gouden shirt. Vanaf dit moment is het aan de twaalf finalisten zelf om zoveel mogelijk stemmen voor hun eigen video binnen te halen. Op 14 augustus wordt de winnaar op de Feyenoord Facebook pagina bekend gemaakt en voor aanvang van de thuiswedstrijd op zondag 25 augustus ontvangt de winnaar het gouden shirt.

Vanaf vandaag is het nieuwe Feyenoord thuisshirt in de verkoop bij de Feyenoord fanshops, sportwinkels en online.

Lees ook:Heineken Rugnummer-shirt verkrijgbaar; 500.000 shirtjes
Lees ook:Towerheist in de bios – win prijzen @Jongerenblog
Lees ook:Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi
Lees ook:Pixar Shorts Night en Q&A Skype Saschka Unseld
Lees ook:Readz: Facebook-pagina voor jongeren die graag lezen

1 Reacties // Reageer

One thought on “PUMA presenteert uniek gouden Feyenoord shirt

  1. Max

    Prachtig shirt. Het uitshirt van dit jaar vind ik minder, maar het thuisshirt is weer een pareltje! Ook het trainingspak is erg mooi.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>