De Leukste Amateurclub van Nederland gezocht

ING en 538 gaan op zoek naar ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’. Ze zoeken die ene club die veel belang hecht aan sportiviteit op de velden, waar de vrijwilligers het meest betrokken zijn en waar de liefde voor voetbal het grootst is. De club die uiteindelijk de titel ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’ verdient, wint € 20.000,- om de clubdroom waar te maken.

Clubleden kunnen hun club opgeven via 538.nl/leuksteamateurclub. Daarna moeten ze zoveel mogelijk stemmen en punten verzamelen. De punten kunnen ze verdienen door foto’s en video’s te uploaden op de persoonlijke clubpagina die gemaakt wordt bij aanmelding. De vier amateurclubs met de meeste stemmen en punten krijgen bezoek van een van de 538 DJ’s en maken kans op een bezoek van bondscoach Louis van Gaal of een ex-international. Zij komen checken of op die clubs de liefde voor het spelletje het grootst is. De finale vindt plaats in december.

De zoektocht naar de leukste amateurclub van Nederland is een samenwerking tussen ING en 538 en wordt actief ondersteund door de KNVB. Steven Sedee, Sponsormanager ING Voetbal: ”Amateurclubs staan aan de basis van de maatschappelijke en sportieve rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn heel belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Deze actie draagt aanzienlijk bij aan onze doelen als hoofdsponsor van de KNVB om het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen.”

Amateurvoetbal is de bakermat van het Nederlandse voetbal
Voetbal begint op de amateurclub. Als 5- of 6-jarige trap je daar voor ‘t eerst tegen een officiële wedstrijdbal. Amateurclubs zijn daarmee de bakermat van het Nederlandse voetbal. Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers, scheidsrechters, barmannen, penningmeesters en natuurlijk supporters. Op alle ruim 3000 amateurclubs in Nederland komen mensen die voetbal een warm hart toedragen samen. Maar er is één club waar de liefde voor het spelletje er vanaf spat. En dát is ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’. Samen met 538 is ING op zoek naar die club.

538.nl/leuksteamateurclub

Lees ook:Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland
Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!
Lees ook:Elke dag voetbal op RTL 7 bij VI Vandaag
Lees ook:Robert ten Brink favoriete schoonvader van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>