Genieten van potje darten: Grand Slam of Darts

RTL 7 zendt vanaf vandaag tot en met zondag 17 november de Grand Slam of Darts uit dit zal plaatsvinden in het West-Midlandse Wolverhampton. De Grand Slam of Darts is het jaarlijks terugkerende toernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van de PDC en de BDO die het alleen in dit toernooi tegen elkaar opnemen. Naast onze landgenoten Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort, die bij de PDC spelen, zullen ook Christian Kist en Wesley Harms meedoen, die normaal gesproken bij de WDF/BDO spelen.

Raymond van Barneveld is zaterdagmiddag 9 november in actie te zien tegen Ricky Evans. De winnaars van de eerste wedstrijd in een poule spelen vervolgens tegen elkaar in de tweede groepswedstrijd. De derde speelronde in de groepsfase wordt gevuld met de overgebleven partijen in de groep. De bovenste twee spelers gaan vervolgens door naar de tweede ronde waarbij het vervolgens om een knock-out toernooi gaat.

Uitzendschema:
Zaterdag 9 november 19.00 – 24.00
Zondag 10 november 19:00 – 24:00 uur
Maandag 11 november 22:00 – 24:00 uur
Dinsdag 12 november 20:00 – 24:00 uur
Woensdag 13 november 20:00 – 24:00 uur
Donderdag 14 november 20:00 – 24:00 uur
Vrijdag 15 november 23:00 – 24:00 uur
Zaterdag 16 november 20:00 – 24:00 uur
Zondag 17 november 19:00 – 22:00 uur

De wedstrijden zijn op internet ook live te volgen via www.rtl7darts.nl.

Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7
Lees ook:Darters Barney en Mighty Mike verdedigen Oranje
Lees ook:Jonge Jelle wint Lakeside
Lees ook:Kickbosker Remy Bonjasky neemt afscheid
Lees ook:Zin in een zomers feestje? Tijd voor SLAM!Beachbreak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>