FIFA World Cup Trophy Tour in Amsterdam

Dé Trophy komt op 19 maart aanstaande voor het eerst naar Nederland als onderdeel van de FIFA World Cup Trophy Tour. Door de officiële wereldbeker naar Nederland te halen wil Coca-Cola in samenwerking met FIFA Nederlanders in hun sporthart raken en zo het belang – en plezier – van bewegen onder de aandacht brengen.

De Trophy Tour stelt Nederland in de gelegenheid om deze felbegeerde voetbalbeker op 20 maart aanstaande in Amsterdam te aanschouwen. Fans kunnen oog in oog komen te staan met de enige echte Trophy die de FIFA overhandigt aan het land dat de FIFA World Cup wint.

De Trophy Tour maakt onderdeel uit van de 2014 FIFA World Cup-campagne van Coca-Cola. Tot de belangrijkste elementen van de campagne behoren een op Brazilië geïnspireerde visuele identiteit, internationale tv-commercials, digitale activiteiten en programma’s om een blijvend positief effect te realiseren.

Lees ook:Dansers gezocht voor Coca Cola Crew: Move to the Beat
Lees ook:Beetje raar: Coffee-coke
Lees ook:Daley Blind & Siem de Jong (Ajax) in Roken is zóóó…campagne
Lees ook:Jongeren denken anders over muziek jatten
Lees ook:Jongeren in Volendam aan de drugs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>