Het WK voetbal altijd en overal live op zak

Volkswagen presenteert als partner van Onefootball ‘de Onefootball Brazilië app’. Hiermee is het WK in Brazilië ook onderweg perfect te volgen. Ook zijn er interessante statistieken en wetenswaardigheden. Bondscoaches in de dop kunnen zich bovendien aan prognoses wagen en met ‘collega’s’ chatten.

De Onefootball Brazilië app is er voor WindowsPhone, Android en iOs. Hij is Nederlandstalig en gratis te downloaden via www.onefootball.com/brasil-by-volkswagen en maakt van de gebruiker in no time een echte kenner. Van één of meer voorkeurslanden zijn onder het kopje ‘nieuws’ altijd de laatste wetenswaardigheden beschikbaar. Snel inlezen kan ook: van alle teams en spelers zijn er statistieken en er is natuurlijk volop (achtergrond)informatie over alle deelnemers.

Volg het WK live
De app maakt het ook mogelijk om wedstrijden live te volgen: de liveticker geeft ontwikkelingen in real time door, handig voor onderweg. Alle uitslagen worden per poule gerangschikt – zo is de stand van zaken altijd in één oogopslag duidelijk. Uiteraard is er ook bewegend beeld: er zijn nieuwsvideo’s en ook diverse persconferenties zijn terug te kijken.

Man of the match
De app biedt de mogelijkheid om samen met vrienden wedstrijden te evalueren via de chatfunctie. Ook zijn op deze manier prognoses te geven én kan de man of the match worden bepaald – een uitstekende trainingsmethode voor bondscoaches in de dop.

Lees ook:Jong Oranje – Jong Rusland vanavond live bij SBS6
Lees ook:Ajax, AZ, PSV en FC Twente vanavond in Europa League
Lees ook:EK onder 21 en oefenwedstrijden Nederlands elftal
Lees ook:Jong Spanje – Jong Nederland laatste poulewedstrijd EK onder 21
Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>