Ludieke herinnering aan examenfeestje!

Doe je dit jaar eindexamen en geef je een knaller van een eindexamenfeest, dan kun je je gasten verrassen met een gepersonaliseerde polaroid-foto van YourPhotoflyer. Zo heb je de leukste foto’s van je feest direct in handen.

Zo werkt het:

Met YourPhotoflyer ga je zelf aan de slag. Je ontwerpt je eigen design, klikt tijdens het feest zelf de foto’s (of laat dat die ene vriend doen die graag fotografeert) en drukt ze binnen no time af. Het pakket, inclusief camera, polaroid, flyers, en tas is verkrijgbaar voor 299,- euro. Je kunt hiermee 100 foto’s maken.

Ga voor meer informatie naar www.yourphotoflyer.nl.

Lees ook:Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Casio Exilim EX-N1: kleurrijke compactcamera
Lees ook:Foto’s direct online delen via Wi-Fi met Galaxy camera
Lees ook:Neem Pringles Summer Festival kit mee naar Extrema Outdoor (win!)
Lees ook:Ontdek de chique, kleurrijke Nikon Coolpix S6400

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>