HEMA lanceert fotoboek voor Instagram foto’s

HEMA heeft een speciaal fotoboekje gelanceerd voor je Instagram foto’s. Er zijn twee formaten met keuzemogelijkheden in achtergrondkleuren en aantal pagina’s.

Het standaardboekje heeft ruimte voor het afdrukken van 19 foto’s maar kan uitgebreid worden tot 79 foto’s. Op de kaft kan een titel geplaatst worden. Er is keuze uit de achtergrondkleuren zwart, wit of grijs waardoor de speciale Instagram kaders prachtig uitkomen. De boekjes worden op luxe zijdemat fotopapier afgedrukt en hebben een levertijd van maar 3 werkdagen.

In de zeer eenvoudige bestelmodule kun je direct vanuit je Instagram account, of vanuit Facebook je foto’s kiezen. Natuurlijk kun je ook “normale”foto’s in dit vierkante boekje plaatsen. Er is keuze twee formaten boekjes; 10 x10 cm en 13 x13 cm. Het boekje kan in de winkel gratis afgehaald of tegen een vergoeding thuisgestuurd worden.

Alle informatie is te vinden op:http://foto.hema.nl/vierkant-fotoboekje-10.

Lees ook:Dansen in silent disco en prijzen winnen bij HEMA tour
Lees ook:Foto’s van jou en je Facebook-vrienden in één boek
Lees ook:Meer bezoekers voor Facebook dan voor Hyves
Lees ook:3D printen kan nu ook bij HEMA
Lees ook:Wie is jouw dubbelganger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>