ColorSwitch ontwikkelt Colorskin: removable iPhone stickers

Een witte of zwarte iPhone? Echt origineel is het natuurlijk niet meer… Niet getreurd, want van nu af aan kun je jouw iPhone ultracool customizen in een hippe kleur of print. Het unieke Nederlandse concept ColorSwitch introduceert de ColorSkin, een reeks speciale – removable – stickers waarmee je eenvoudig je iPhone kunt transformeren.

Ga je voor een chique donkerblauwe iPhone, of kies je juist voor een lekker opvallend neonkleurtje? Voor de echte fashionlover zijn er zelfs stickers met Missoni- of Aztecprint. En wanneer je weer in een andere mood bent, dan kun je de ColorSkin gemakkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten achter blijven. Wie wil dat nou niet?!

Kortom: ColorSwitch maakt van jouw iPhone een uniek exemplaar waarmee je echt origineel en persoonlijk voor de dag kunt komen…Hebben!

www.colorswitch.nl

Lees ook:Act Positive op de wc, de muur of je hoofd
Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL
Lees ook:Het perfecte cadeau voor je ouders
Lees ook:Adopteer een orang-oetan voor Valentijnsdag
Lees ook:Draw Something: verslaving na Wordfeud en Angry Birds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>