Starters krijgen gemakkelijker hypotheek

Minister van Wonen Stef Blok laat weten dat starters gemakkelijker een hypotheek moeten kunnen krijgen. Als je een goede opleiding volgt, waarbij de kans op werkloosheid laag is, maak je meer kans op een hypotheek. Of zoals ze dat in Den Haag zeggen. Als je een goed inkomensperspectief hebt, moet het mogelijk zijn om een hogere hypotheek te krijgen.

Lees ook:Weinig inkomen, hoe vind je dan een woning?
Lees ook:Jouw boekenkast op Hyves
Lees ook:Opbouw pensioen voor jongeren in gevaar
Lees ook:Slimme studenten geloven in spoken
Lees ook:Bij Vodafone krijgen álle smartphones hogere snelheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>