Studentenhuis van het Jaar-verkiezing weer van start

Studentenhuizen uit heel Nederland kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de Studentenhuis van het Jaar-verkiezing. Elk jaar gaat Studenten.net op zoek naar het ultieme studentenhuis; stapels afwas en aangekoekte borden, een koelkast vol bier, een klein fortuin aan statiegeld in de gang, fruitvliegjes die opstijgen uit de prullenbak, maar vooral gezelligheid.

Studenten uit heel Nederland die een huis, gang of verdieping delen kunnen zich aanmelden op de website www.studentenhuisvanhetjaar.nl, waar ze vragen over het huis en de (deelnemende) bewoners moeten beantwoorden en foto’s kunnen uploaden. Het is niet noodzakelijk dat alle huisgenoten deelnemen aan de verkiezing, het minimum aantal is drie. Zo wordt het voor meer huizen mogelijk deel te nemen. Aan het winnen van de titel zit ook een prijzenpakket verbonden voor het huis en alle deelnemende bewoners. Deze worden volgende maand bekend gemaakt.

Vorig jaar won studentenhuis ‘De Obrecht’ uit Den Haag de verkiezing. Met 26 bewoners, studerend aan onder andere de Haagse Hogeschool, TU Delft en Inholland, een drankvoorraad van minstens 430 eenheden, meer dan twintig artikelen in de koelkast waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken, tientallen volle vuilniszakken in en rond het huis en meer dan 25 lege kratten bier in de gang, kon studentenhuis ‘De Obrecht’ zich met recht een ultiem studentenhuis noemen.

De website en het inschrijfformulier zijn dit jaar vernieuwd. Kijk op www.studentenhuisvanhetjaar.nl.

Lees ook:Duurzaamste Studentenhuis gezocht; samen douchen?
Lees ook:Studenten, wat doen jullie bij brand?
Lees ook:Grolsch geeft heel Nederland rondje: ‘2 halen, 1 betalen’
Lees ook:Groningse Marimarth is mooiste studente van Nederland
Lees ook:Jongeren vernielen woning met vuurwerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>