Zet Underberg carnaval trend met drank stropdas

Carnaval, dat om precies te zijn dit jaar plaatsvindt van 19 tot en met 21 februari, staat veelal in het teken van veel drank en vet eten. Niets werkt beter om de maag kalm te houden tijdens deze drukke dagen dan een flesje Underberg, het alcoholische kruidenelixer dat de spijsvertering in balans brengt.

Underberg is ‘het kleine flesje met de grote werking’. Underberg biedt nu de perfecte manier om altijd een flesje bij de hand te hebben tijdens deze dagen van hossen en polonaise: een stropdas met ruimte voor 3 flesjes.

Nederland raakt steeds meer overtuigd van de geweldige werking van Underberg. Steden als Breda, Maastricht en Den Bosch zijn het afgelopen jaar al Underberg-groen gekleurd. Dankzij het geheime recept met aromatische kruiden uit 43 landen zorgt het nuttigen van één flesje ervoor dat de spijsvertering weer snel in balans wordt gebracht. Een uitkomst, zeker tijdens carnaval waarbij men een onregelmatig eet- en drinkpatroon heeft. Ook na een snelle hap of bij een volle maag doet Underberg wonderen, het opgeblazen gevoel verdwijnt snel.

De Underberg stropdas is de carnavals-hit van 2012. Voor de veiligheid van de drager is deze gemaakt van een geïmpregneerde stof en voorzien van een klittenbandsluiting. In diverse steden zullen promoteams in de kroegen flesjes verkopen gedurende carnaval. De stropdas zit bij een 12-pack en is vanaf begin februari verkrijgbaar bij de ondergenoemde verkooppunten. Underberg wenst iedereen een zeer leuk en goed carnaval.

Wees wijs en laat ‘m staan als je nog niet de leeftijd hebt om sterke drank te nuttigen!

Lees ook:Carnaval 2010
Lees ook:Duurder bier tijdens carnaval!?
Lees ook:Twintigtal jongens ernstig ziek op vakantiekamp
Lees ook:Pinkpopgangers gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc
Lees ook:Carnavalskoorts hoogste Boxmeer, Cuijk, Raamsdonksveer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>