Zaterdag mooi weer tijdens SLAM!FM Beachbreak part 2

Aankomend weekend tikt het kwik de 20 graden aan en laat de zon zich geregeld zien langs de Nederlandse kust. De perfecte omstandigheden voor een feestje! Aanstaande zaterdag – 1 september – tussen 14.00 en 23.00 uur opent Beachclub Vroeger in Bloemendaal haar deuren voor SLAM!FM Beachbreak part 2. Na de onthulling van top DJ’s als Quintino, Erick E, Sick Individuals, La Fuente & MC Gee, Vato Gonzalez & MC Tjen, DJ Jean, Partysquad en de mannen van De Avondploeg, zijn nu ook de laatste DJ’s bekend gemaakt. Niemand minder dan The Opposites en Franky Rizardo maken deze elfde editie van SLAM!FM Beachbreak als een dag om niet te vergeten.

Om te vieren dat het populaire hiphop en R&B radioprogramma ‘Juize’ 9 september verhuist naar SLAM!FM, geven The Opposites een vette show tijdens de Beachbreak part 2. Ondanks de verhuizing blijft Juize garant staan voor de nieuwste tracks, ultieme classics, mixes en up-to-date info uit de scene verzorgd door Mr. Juize himself Jeff Enser (DJ Jeff).

Datum: 1 september 2012
Tijd: 14.00 – 23.00 uur
Presale: € 19,50
Locatie: Beachclub Vroeger
Adres: Bloemendaal aan Zee

De laatste kaarten voor de Beachbreak part 2 zijn verkrijgbaar op www.slamfm.nl/beachbreak en bij Primera. Bezoek de site ook voor informatie.

Lees ook:Zin in een zomers feestje? Tijd voor SLAM!Beachbreak
Lees ook:Zomerseizoen begint met SLAM!FM Beachbreak!
Lees ook:Eerste dj’s SLAM!FM Beachbreak Closing Party zijn bekend
Lees ook:SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht
Lees ook:Juize van Radio 538 naar Slam!FM op 9 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>