Grolsch geeft heel Nederland rondje: ‘2 halen, 1 betalen’

Begin augustus start bierbrouwer Grolsch haar grootste horeca-actie ooit en geeft ze onder de noemer ’2 halen, 1 betalen’ een rondje voor heel Nederland. De bedoeling van deze actie is om meer publiek naar de horeca te trekken en horecagelegenheden in deze tijd van crisis weer voller te krijgen.

Gedurende de looptijd van deze actie krijgen consumenten bij inlevering van een kroegbon in een van de deelnemende Grolsch horecagelegenheden twee glazen Grolsch Premium Pilsner voor de prijs van één. Op die manier kan men samen genieten van een goed glas Grolsch en een mooie avond in de horeca. Daarbij geldt een deelname vanaf 18 jaar en maximaal 1 bon per persoon per bezoek.

Inzet van kroegbonnen
Grolsch gaat vanaf eind juli kroegbonnen verspreiden door heel Nederland. Deze bonnen worden verstrekt via advertenties in dagbladen, huis-aan-huis mailingen, promotieteams, 6-pack blikverpakkingen op de winkelvloer en Facebook. De bonnen kunnen worden ingeleverd bij deelnemende Grolsch-schenkende horecagelegenheden. Deze deelnemende horecagelegenheden zijn te herkennen aan de ter plekke aanwezige promotiematerialen van deze actie en te vinden in de deelnemerslijst op www.grolsch.nl.

Lees ook:Gratis condooms voor Nederlanders met hiv
Lees ook:Tilburgse studenten organiseren 31 mei Nacht van de Fooi
Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7
Lees ook:Weg met die bonnen van ze!
Lees ook:UWV start met banenmarkten via Twitter – vandaag #TBNN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>