Nice Up en Blouse ’N Skirt in club Empire, Rotterdam

Alarmerende berichten deze week over veel clubs in Nederland die in zwaar weer verkeren. Toch is Rotterdam weer een ‘sophisticated’ club rijker. In tegenstelling tot de huidige nieuwskoppen opent club Empire op vrijdag 27 september 2013 haar deuren met een nieuwe clubavond: Blouse ’N Skirt.

Gekenmerkt door een dijk van een programmering en een nieuwe sound. Het programma van de club focust zich op de donderdag- & vrijdagavond en brengt een spectrum van elektronische muziek. Goed geluid, hoge kwaliteit clubavonden & veel bekende DJ’s uit de scene: Blouse ’N Skirt belooft een mooie toevoeging voor het Rotterdamse nachtleven te worden.

Rotterdam is een nieuwe club met een topprogrammering rijker. De hoofdavonden, donderdag & vrijdag, hebben elk een eigen sound. ‘Nice Up’ is het antwoord op de zoektocht naar de ultieme donderdagavond uit. Deze laagdrempelige feestavonden worden georganiseerd in samenwerking met lokale DJ’s & organisaties. Elke vrijdag staat club Empire in het teken van kwalitatieve clubavonden met goede muziek – ‘Blouse ’N Skirt’. Het hele spectrum van de originele electronische muziek komt hier voorbij: disco, house, acid, electro & classics. Altijd dansbaar, met befaamde DJ’s afkomstig uit het hele land.

Club Empire is gevestigd aan het Grote Kerkplein, naast de imposante Laurenskerk op de plek waar voorheen Heidegger gehuisvest was. Bezoekers kijken hun ogen uit, na een maandenlange verbouwing kenmerkt club Empire zich door haar ‘sophisticated’ interieur, dat Londen chic aanvoelt. In de club – met een relaxte sfeer – richt Empire zich op een breed publiek vanaf 18 jaar met uiteenlopende muzieksmaak. Daarnaast verleend Empire zich als poppodium, met optredens van onder andere Glennis Grace.

Grote Kerkplein 70
3011 GE Rotterdam
www.snoozebar.nl
www.facebook.com/NiceBlouse

Donderdag: Nice Up
23:00 uur tot 04:00 uur
Entree tot 00:30 uur gratis

Vrijdag: Blouse ‘N Skirt
23:00 uur tot 05:00 uur
Entree € 8,00

Lees ook:Empire of the Sun eindelijk naar Nederland
Lees ook:‘Ladies Night’ is discriminatie
Lees ook:Nieuwe radioshows voor Domien Verschuuren en Timur Perlin
Lees ook:Zwarte Cross presenteert danceprogramma met Don Diablo
Lees ook:Editors 24 oktober Ziggo Dome; kaartverkoop start vrijdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>