CoolCat geeft vakantie aan Costa Brava weg

CoolCat introduceert haar webshop met een spraakmakende launch campagne. Wie van een uitdaging houdt, kan zijn of haar party foto of video sturen naar de CoolCat Doorbitch en haar overtuigen deze te uploaden op www.coolcat.nl. Wie de meeste likes of respects krijgt via Facebook of Hyves, wint een geweldige party holiday aan de Spaanse costa voor vier personen en een cheque van €1.000,- voor de webshop van CoolCat! Ook zijn er negen cheques van €100,- in de aanbieding.

CoolCat staat de komende maand in het teken van de Totally Summer Party Holiday. Om alvast in de stemming te komen voor schoolfeesten en beach parties roept CoolCat haar fans en volgers op een leuke en originele foto of video te uploaden op Coolcat.nl. Deze foto of video moet natuurlijk wel in het teken van een mega vette party staan. Door de foto of video op de site te uploaden kun je langs de CoolCat Doorbitch komen. Come on and Show it! Wil je inspiratie opdoen voor je party outfit? De nieuwste collectie is nu verkrijgbaar bij CoolCat.

Laat je vooral niet tegenhouden door de doorbitch, want de prijzen voor de beste / leukste / meest originele pic of partyvideo zijn niet misselijk! Wat te denken van de hoofdprijs: een geweldige vakantie van een week naar de Costa Brava in Spanje! Je mag zelfs drie vrienden of vriendinnen meenemen naar een van de bestemmingen van Totally Summer. Of dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog VIP tickets voor de Totally Summer party die daar wordt gegeven. Daarnaast krijgt de hoofdprijswinnaar een shopping tegoed van €1.000,- die hij of zij kan besteden op de webshop www.coolcat.nl. Kom dus maar door met die party pics/videos! Heb je niet de meeste stemmen maar zit je wel in de top 10, dan krijg je een online kortingscode voor maar liefst 100 euro,- op www.coolcat.nl.

Wat moet je doen om die prijs in de wacht te slepen? Simpel. Zoek een leuke foto of video van jezelf, of van jou en je vrienden samen. Die foto of video moet in het teken van party staan. Wees vooral origineel en denk als een echte CoolCat fan; het moet stoer, loud, sexy and fun zijn!

Elke deelnemer mag één foto of video uploaden. Zet ‘m op www.coolcat.nl en passeer zo de CoolCat Doorbitch. Vervolgens moet je zoveel mogelijk stemmen voor je foto of video verzamelen. Dat kan door jouw upload op Facebook of Hyves te plaatsen. Foto’s of videos kunnen van 15 mei tot 8 juni op www.coolcat.nl geplaatst worden. Dan heb je nog eens van 8 tot 15 juni om extra stemmen te ronselen. De video of foto met de meeste stemmen sleept de hoofdprijs in de wacht.

Op 15 juni maakt CoolCat de winnaar bekend op www.facebook.com/Coolcat. Zorg er dus voor dat je de CoolCat pagina op Facebook liket en ga snel aan de slag om stemmen te verzamelen, dan zie je vanzelf of je gewonnen hebt.

Lees ook:Join the Coolcat Dance Contest!
Lees ook:Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland
Lees ook:Coolcat zoekt de ultieme Lady Gaga look-a-like!
Lees ook:Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012
Lees ook:Buienradar battle met RTL-weervrouw Helga van Leur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>