Benidorm niet alleen voor bejaarden! Leuke festivals gespot!

Wist je dat Benidorm de bestemming is als je wil chillen en feesten? In de Spaanse badplaats zitten echt niet alleen bejaarden. De uitgaansmogelijkheden zijn ongekend en er zijn ook nog eens leuke festivals in juli en augustus.

Voor jongeren biedt Benidorm een zeer bruisend uitgaansleven met megadiscotheken aan de rand van de stad, kleinere discotheken, pubs met livemuziek, comedy-shows, meer dan 570 kroegen, tientallen cabaretshows en veel show-pubs waar entertainers optreden. Popfestival liefhebbers noteren 26, 27 en 28 juli in hun agenda wanneer de vijfde editie van het Low Cost Festival plaatsvindt, dit jaar met vijf podia en 40 bands die er optreden. Toegangskaart voor drie dagen kost 40 euro.

Een maand later – op 16 en 17 augustus – is Benidorm het ontmoetingspunt voor liefhebbers van elektronische muziek tijdens het vierde ‘Electrobeach Festival’ dat dit jaar in een opmerkelijke locatie plaatsvindt: het terrein van het Terra Mitica pretpark. In de line up onder meer Carl Cox, Cristian Varela, Nicole Mouldaber, Bushwaka, John Rundell, Jeff Mills en DJ Fátima Hajjise.

Het accommodatieaanbod in Benidorm is groot. Naast 10 campings en 129 hotels zijn er meer dan 6000 appartementen die gehuurd kunnen worden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante op 50 minuten rijafstand. Lowcost maatschappijen transavia.com en Vueling vliegen vanaf Schiphol op Alicante, luchtvaartmaatschappij Air Berlin vanaf Weeze en Düsseldorf. Vluchtduur is ruim twee uur. De gemiddelde maandtemperatuur is 20 graden Celsius en de stad heeft zo’n 3000 zonuren per jaar.

www.visitbenidorm.es.

Lees ook:Feist bevestigd voor Lowlands
Lees ook:Gillen! Rollercoasters en andere thrills in Benidorm
Lees ook:Dance Valley dit jaar half juli
Lees ook:Empire of the Sun eindelijk naar Nederland
Lees ook:Beatstad (6 juli, Den Haag) gaat dit jaar niet door!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>