Vermist na een avondje stappen: Leon Smits (21) uit Ommel

De 21-jarige Leon Smits uit Ommel is vermist na een avondje stappen in Deurne. Hij nam om half vijf ‘s nachts afscheid van zijn vrienden om daarna nog te pinnen in Vlierden, maar vervolgens is niets meer van hem vernomen.

Politie en vrienden hebben de meest logische route al afgelegd. En zelfs een politiehelikopter is ingezet. Het is nog steeds een raadsel wat er met hem is gebeurd. Klik hier om er meer over te lezen op Omroep Brabant.

Lees ook:Dylan Proosten (19) vermist sinds personeelsuitje
Lees ook:Daders zware mishandeling Eindhoven melden zich
Lees ook:Vermiste Leon Smits (21) uit Ommel weer thuis
Lees ook:Social media helpt
Lees ook:Vrienden maak je tijdens het sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>