Waaghals of watje: Mascha Feoktistova (Beautygloss.nl)

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Mascha Feoktistova (26), beautyblogger en eigenaresse van Beautygloss.nl. Mascha woont samen.

1. Wat is het spectaculairste dat je ooit hebt gedaan?
“Poe, ik doe niet echt hele spectaculaire dingen. Ik vond het wel heel leuk om een aantal jaar terug in een mini-vliegtuigje over New York te vliegen. Laatst heb ik dat ook in een helikopter gedaan, ook superleuk. Daarbij reis ik ook veel.”
8 punten. Wij vinden zo’n vliegtoer eigenlijk behoorlijk spectaculair!

2. Een tripje naar de maan, Mars of Space Expo: waar ga jij voor?
” Naar de maan! Wat lijkt me dat gaaf! Ik zou heel graag zo halfzwevend willen springen. Soms loop ik voor de grap alsof ik op de maan loop.”
8 punten. Wij reserveren vast een plekje in de spaceshuttle voor Mascha.

3. Wat doe je als je ziet dat iemand in elkaar wordt geslagen?
“Helaas heb ik dit laatst nog meegemaakt. Ik bel direct 112 en blijf er op een afstandje bij. Als het om kinderen gaat, spring ik er soms tussen.”
10 punten. Mascha is een medeburger om trots op te zijn!

4. Durf jij uit de kleren voor een naaktreportage?
” Nee, echt niet! Ik ben daar veel te preuts voor.”
2 punten. Ze is wel eerlijk, maar met haar antwoord scoort Mascha geen punten op de waaghals-meter.

5. Met je backpack de wereld over of luieren in all inclusive resort?
” Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik wel écht gek ben op doe-vakanties. Het liefst word ik vrienden met de locals en ontdek ik zo het meeste van een cultuur, maar een all inclusive-resort is natuurlijk ook heerlijk. Doe maar een combo. Slapen in een all inclusive- resort en vervolgens de hele dag op pad zijn.”
8 punten. Mascha zit niet graag stil op vakantie en doet graag meer dan zonnen en de LINDA. lezen. Da’s punten waard!

6. Hoe dump jij je liefje?
“Niet, ik heb al 10 jaar een relatie en ben daar heel tevreden mee! Ik heb op mijn vijftiende wel eens een vriendje gehad en volgens mij ging het toen uit over de telefoon. Ik weet het niet eens meer.”
4 punten. Lastig te beoordelen, maar in elk geval gunnen we Mascha nog vele gelukkige jaren met haar vriend!

7. Welke openingszin gebruik je als je een ontzettende hottie spot?
“Ik heb dus een vriend en openingszinnen heb je dan niet meer nodig. Maar als we het hebben over mensen aanspreken op een niet-romantische manier: op feestjes en dergelijke loop ik best makkelijk op mensen af. Meestal vraag ik gewoon straight to the point wat ze doen, waarom ze op dat feestje zijn en zo eindig ik altijd wel in leuke gesprekken.”
6 punten. Zo te horen is Mascha geen muurbloempje en kletst ze makkelijk met haar feestgenoten.

8. Wat is je meest dirty eigenschap?
” Ik heb een vreselijke hekel aan de was doen. Soms stapelt het zich wekenlang op. Dirty laundry everywhere!”
6 punten. Zolang je elke dag maar een schone onderbroek en sokken aantrekt, Mascha!

9. Heb jij een plan B voor als je succes ten einde is?
“Ik heb vijf jaar in de kinderopvang gewerkt en inmiddels ook mijn HBO-diploma gehaald op het gebied van hulpverlening. Mocht het ooit niet meer goed gaan met mijn site, dan weet ik dat ik daar altijd op terug kan vallen.”
10 punten. Super dat Mascha naast haar drukke bloggersbestaan een diploma heeft gehaald. Dat komt wel goed met haar.

10. Wat wil je echt nog een keer doen of meemaken?
“Ik wil heel erg graag een roadtrip doen door Amerika en later dit jaar gaat het gebeuren, wohoo! Ik heb nog niks gepland, maar als het aan mij ligt boeken we alleen een vlucht en zien we daar wel hoe en wat.”
8 punten. Op de bonnefooi op reis gaan, dat vergt wat daredevil-kwaliteiten.

Totaal: 70 punten en dus een 7.0 op het rapport van Mascha.
Als ze een vechtpartij ziet, onderneemt ze actie en haar vakantie mag wel wat actie en cultuur bevatten. Mascha laat zien dat ze graag haar wereld verbreedt en scoort daarmee een dikke voldoende.

Beoordeling:
2 punten: watje
4 punten: kan nog wat pit gebruiken
6 punten: in het grijze gebied
8 punten: daredevil in spé
10 punten: waaghals

Ranking:
1. Stephanie Tency: 8.4
2. Raynor Arkenbout - 8.2
3. Juvat Westendorp – 8.2
4. Nicky Verhage - 8.0
5. Zimra Geurts – 7.8
6. Joey Ferre – 7.8
7. Ralf Mackenbach - 7.6
8. Daniel Lippens - 7.4
9. Bas Gosewisch - 7.2
10. Mascha Feoktistova - 7.0
11. Jamai Loman - 7.0
12. Sjeazy Pearl - 6.8
13. Jeronimo van Ballegoijen - 6.8
14. Matt Simons – 6.6
15. Sietske van der Bijl - 6.4
16. Nina van Koppen – 6.4
17 Tim Linde – 6.4
18. Ivo van Breukelen - 6.4
19. Ingrid Jansen
20. Romy Krommert – 5.8
21. Cynthia Schultz - 5.8
22. Priscilla Knetemann – 5.6
23. Raffaëla Paton – 5.4
24. Martin Garrix - 5.4
25. Pim Wessels - 5
26. Rick Brandsteder - 4.8
27. Lange Frans – 4.6

Lees ook:Waaghals of watje: Priscilla Knetemann
Lees ook:Waaghals of watje: Sietske van der Bijl (VRijland)
Lees ook:Waaghals of watje: Mr. Nederland Bas Gosewisch
Lees ook:Waaghals of watje: Ingrid Jansen
Lees ook:Waaghals of watje: Nina van Koppen (Zoë in Malaika)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Waaghals of watje: Mascha Feoktistova (Beautygloss.nl)

  1. Pingback: Waaghals of watje: Mr. Nederland Bas Gosewisch | Jongeren

  2. Pingback: Waaghals of watje: Sietske van der Bijl (VRijland) | Jongeren

  3. Pingback: Waaghals of watje: Daniel Lippens (De Avondploeg) | Jongeren

  4. Pingback: Waaghals of watje: Zimra Geurts | Jongeren

  5. Pingback: Waaghals of watje: Ivo van Breukelen (De Avondploeg) | Jongeren

  6. Pingback: Waaghals of watje - Rick Brandsteder (Showbizzquiz) | Jongeren

  7. Pingback: Waaghals of watje: Lange Frans | Jongeren

  8. Pingback: Waaghals of watje: Nina van Koppen (Zoë in Malaika) | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>