Win een Fast & Furious prijzenpakket!

Auto’s, spectaculaire stunts en spannende achtervolgingen. Hoe sneller, hoe beter. Vin Diesel en Paul Walker zijn terug op het bioscoopscherm in Fast & Furious 5! Voor de echte stoere jongens onder ons en de meiden die maar geen genoeg kunnen krijgen van meneer Diesel een must-see! En er valt natuurlijk ook wat te winnen!

Nadat ex-agent Brian O’Connor (Paul Walker) en Mia Toretto (Jordana Brewster) Dom Toretto (Vin Diesel) hebben helpen ontsnappen uit de gevangenis, zijn ze op de vlucht voor de politie. Als ze uiteindelijk in Rio de Janeiro belanden moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus aannemen. Ze worden echter op de hielen gezeten door FBI-agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson), die alles op alles zet om Dom, Brian, Mia en hun team op te pakken…

Vanaf 5 mei is deze nieuwe spectaculaire film in de bioscoop te bewonderen! Meer weten? Kijk dan op www.fastandfurious5.nl en www.facebook.com/FF5NL

WIN WIN WIN
Speciaal voor de lezers van jongeren.blog.nl mag ik vier super prijspakketten weggeven van Fast & Furious 5! Volg mij op Twitter en retweet dit bericht en wie weet ontvang jij straks hét Fast en Furious pakket! De actie loopt tot 25 mei 2011.

Lees ook:Fast and Furious 6 op 23 mei in bioscoop (Win!)
Lees ook:Bekende actie in Fast & Furious 6
Lees ook:Racen tijdens de premiére van Fast & Furious!
Lees ook:Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket!
Lees ook:Winnen: Vette goodiebag van de film Bridesmaids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>