Razend nu op dvd en blu-ray – win Carry Slee-verfilming

Genieten van een fijne film in de vakantie? Doe dan mee aan de Razend-actie. Wij mogen een dvd en blu-ray weggeven van deze succesvolle verfilming van het boek van Carry Slee.

Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.

In deze film schlitteren acteurs als Abbey Hoes, Ko Zandvliet, Mingus Dagelet, Ariane Schluter, Thijs Römer en Sander de Heer. Het is de vijfde verfilming van een boek van Carry Slee. Eerder zijn Afblijven, Timboektoe, Radeloos en Lover of Loser al op het witte doek te zien geweest. In oktober 2012 gaat Spijt,naar het gelijknamige boek, in première.

Naast de film bevat zowel de 2 Disc DVD editie als de Blu-ray een heleboel extra’s. Geniet van de teaser, trailer, making of, commercials, fotogalerij, videoclip, casting, scenario, bloopers en video’s op de set. In totaal kun je zo’n 95 minuten genieten.

Wil jij Razend winnen? Doe dan snel mee! Maak daarvoor een keuze uit de drie deelname mogelijkheden (natuurlijk mag je ze ook alledrie inzetten om extra kans te maken).
1. Mail je motivatie naar [email protected].
2. Twitter naar @jongerenblog waarom jij dient te winnen.
3. Like onze Facebook-pagina, tag jezelf in de foto en deel deze met je vrienden.

Lees ook:Nieuwe boekverfilming van Carry Slee!
Lees ook:‘Razend’ de film – behind the scenes
Lees ook:Lover of Loser
Lees ook:Lover of Loser op de planken
Lees ook:Win kaartjes voor Hugo-voorstelling op Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>