American Pie: Reunion 5 april in bioscoop (Win!)

Goed nieuws voor de liefhebbers van ‘American Pie’. Vanaf volgende week keren alle personages terug in de comedy ‘American Pie:Reunion’. Om te vieren dat deze film vanaf 5 april in de bioscoop draait, mogen wij leuke prijzen weggeven.

Alle personages die we een kleine tien jaar geleden hebben leren kennen, keren terug naar East Great Falls voor hun high-school-reünie. Tijdens één weekend komen ze erachter wat er is veranderd, wie er niet is veranderd, en dat tijd en afstand vriendschapsbanden niet kunnen verbreken.

In de zomer van 1999 probeerden vier jongens uit Michigan hun maagdelijkheid te verliezen. In de jaren daarna zijn Jim en Michelle getrouwd, is het uitgegaan tussen Kevin en Vicky en Oz en Heather zijn uit elkaar gegroeid. Deze vrienden voor het leven halen nu herinneringen op en raken als volwassenen weer geïnspireerd door de hormonaal gefrustreerde tieners die een legendarische comedy opleverden.

Met onder andere Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge en  Eugene Levy.

Bekijk de trailer:

www.americanpiereunion.nl

Jongerenblog mag vier keer drankspelletje en acht flesopeners van American Pie weggeven. Winnen?Doe dan snel mee! Maak daarvoor een keuze uit de drie deelname mogelijkheden (natuurlijk mag je ze ook alledrie inzetten om extra kans te maken).
1. Mail je motivatie naar [email protected].
2. Twitter naar @jongerenblog waarom jij dient te winnen.
3. Like onze Facebook-pagina, tag jezelf in de foto en deel deze met je vrienden.

Lees ook:American Pie Reuninon gemist in de bioscoop?
Lees ook:Wanderlust met Jennifer Aniston en Justin Theroux (Win!)
Lees ook:Win kaartjes voor Dark Skies – nu in de bioscoop
Lees ook:Pitch Perfect vanaf 3 januari in de bioscoop
Lees ook:Nieuwe G.I. JOE film 28 maart in bios; win dvd deel 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>