Win kaartjes voor Les Misérables – 10 januari in de bios

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical die wereldwijd al door meer dan zestig miljoen mensen is gezien. De film is gemaakt door Tom Hooper, regisseur van de met Oscars bekroonde film The King’s Speech.

Het wereldberoemde verhaal inclusief alle bekende nummers, waaronder “I dreamed a Dream,” “One Day More” en “On My Own,” wordt vertolkt door bekende acteurs zoals Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen en Helena Bonham Carter.

De ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman) wordt na zijn vrijlating achtervolgd door de meedogenloze agent Javert (Russell Crowe). Het leven van Valjean verandert drastisch wanneer hij de zorg op zich neemt van het meisje Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fantine (Anne Hathaway).  

De adembenemende film Les Misérables, is vanaf 10 januari te zien in de bioscoop.

www.facebook.com/LesMiserablesNLwww.lesmiserablesfilm.nl

WINNEN
Jongerenblog mag kaartjes voor deze film weggeven. Om te winnen hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v LesMiserables met daarin je adres.

Lees ook:Jongerenblog kijkt klassieker Les Misérables
Lees ook:NOAH met Russell Crowe op 10 april in bioscoop
Lees ook:Hugh Jackman heeft terecht gewonnen
Lees ook:Rise of the Guardians 24 november in de bios! (Win)
Lees ook:Hugh Jackman is Wolverine nog niet zat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>