Heb jij je vakantiebaan Lekker Geregeld? Ontdek het en win!

De vakantie komt er aan! Dan heb je eindelijk alle tijd voor een vakantiebaantje. Maar weet je eigenlijk hoeveel je hoort te verdienen? Heb jij je zaakjes wel Lekker Geregeld? Ontdek het!

Op dit moment loopt (in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) de zomercampagne Lekker Geregeld voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. Deze campagne is in het leven geroepen om op een interactieve en luchtige manier de wetten en regelgeving naar jongeren toe te communiceren. Op http://www.facebook.com/zomercampagne worden dagelijks berichten geplaatst.

Daarnaast is er een actie waarbij jongeren mooie prijzen kunnen winnen, via de speciaal ontwikkelde app. Naast een hippe headphone of gaaf armbandje maken de jongens en meiden ook kans om te schitteren in een nieuwe videoclip als zij hun bijbaan tenminste goed hebben geregeld.

Hoe werkt het?
Na het beantwoorden van een vijftal vragen ontvang je een ansichtkaart in de setting van één van de vier meest beoefende vakantiebanen. Alles inderdaad lekker geregeld? Dan zie je jezelf terug in het ‘ideaalplaatje’; omringd door mooie meiden of jongens bijvoorbeeld. Voor wie minder goed op de hoogte is, doemt het angstbeeld op; denk aan een stapel vuile vaat waar je onder bedolven wordt.

Om het plaatje compleet te maken, kun je in die ansichtkaart een eigen foto uploaden, of een foto maken met een webcam. Deze ansichtkaart posten op je wall, delen met je vrienden, en je dingt automatisch mee naar de weekprijs. Voor de jongens is dat een hippe headphone, voor de meisjes een gaaf armbandje.

Lees ook:Meiden KFC baden in spoelbak
Lees ook:Seksfilmpjes en naaktselfies op scholen
Lees ook:Twee 11-jarigen stelen rolstoel
Lees ook:Jongens vinden steun in online hulp bij alcoholgebruik
Lees ook:Yes-R hunk van het jaar!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>