Daisy Leijdekkers uit Rotterdam Miss Oliebol 2012

Zanger Rinus heeft in de ochtendshow ‘Warming Up’ bekendgemaakt dat Daisy Leijdekkers uit Rotterdam de titel ‘Miss Oliebol 2012’ heeft veroverd. SLAM!FM DJ Lex Gaarthuis is de afgelopen weken samen met de luisteraars op zoek gegaan naar ‘Miss Oliebol 2012’.

Zij moest aan de volgende eisen voldoen: mooi, lief, grappig en spontaan zijn, maar bovenal de lekkerste oliebollen verkopen. Uit meer dan 100 aanmeldingen zijn er drie genomineerden overgebleven. Daisy van de oliebollenkraam Rotterdam Nesselande kreeg de meeste stemmen.

Vanochtend was de grote finale in de studio tijdens de uitzending van de ochtendshow. De drie genomineerden waren aanwezig. Winnares Daisy kreeg in de uitzending van Lex Gaarthuis de award overhandigd door de beruchte en beroemde Zanger Rinus. Zij mag zich een jaar lang Miss Oliebol noemen. De tweede plaats is voor Kristel Nierman uit Spijkenisse en de derde plaats is voor Beaudine Vermeulen uit Hoofddorp.

Lees ook:Real-life soap voor zanger Rinus en Deborah
Lees ook:Miss Nederland grijpt naast Universe-titel
Lees ook:Zanger Rinus verovert ook België
Lees ook:Miss Nevada heeft spijt na pikante foto’s
Lees ook:Mascha Versteeg (QuaRijn) Beste Calibris Praktijkopleider

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>