Geen geheimen voor collega’s op Facebook: 1 op de 8

Elke maand staat er een nieuwe poll op de bedrijfsbeoordelingswebsite Rate Your Company. Afgelopen maand deden 115 mensen mee aan de poll ‘Voeg jij je collega’s toe als vrienden op Facebook?’ Twaalf procent gaf aan dat zij op Facebook geen geheimen hebben voor hun collega’s. Ruim eenvijfde gaf aan wèl hun collega’s maar niet hun baas als vriend toe te voegen. Voor 35 procent is en blijft Facebook een privéaangelegenheid.

Rate Your Company is een bedrijfsbeoordelingswebsite voor en door werknemers; inmiddels hebben 23.574 werknemers een beoordeling over hun bedrijf achtergelaten. Werknemers kunnen hun (ex-)werkgever beoordelen op aspecten zoals het salaris, de werkplek en de sfeer in het bedrijf. Rate Your Company is een initiatief van FNV. Ga naar Rate Your Company en beoordeel jouw bedrijf en lees beoordelingen van anderen.

Lees ook:Salaris belangrijk voor werkzoekenden aldus Unique
Lees ook:Studenten verkiezen werksfeer boven salaris
Lees ook:Crisis beïnvloedt werksfeer kantoor negatief
Lees ook:Jeugdwerkloosheid de baas op JONCA.nl!
Lees ook:Jonge advocaten: geen aantrekkelijk toekomstperspectief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>