Kamer gezocht!

Wil je een goede, leuke baan in de toekomst dan zul je er nu hard voor moeten werken. Studerende jongeren reizen van hot naar her om dat vak te leren waar zij later hun centjes mee kunnen verdienen. En laat dat nou meestal in een andere plaats zijn dan waar ze wonen. Jongeren zijn massaal op zoek naar een kamer om zo dichterbij hun opleiding te zijn en optimaal van hun studententijd te kunnen genieten. Maar die woonruimte ligt niet voor het oprapen.

Wil je een kamer in een stad als Amsterdam? Dan moet je ervan uitgaan dat je nog zo’n 10.000 mede-slachtoffers hebt die precies hetzelfde zoeken als jij. Een leuke woonruimte, voor niet al te veel geld. Want als je studeert kun je iedere euro die je bezit goed gebruiken. De kamers zijn schaars en daar moet wat aan gedaan worden, vindt ook Blikvoerder Marjolijn. Zelf is ze al tijden op zoek naar woonruimte in Amsterdam en dat schiet niet echt op. De regering moet er iets aan doen vindt zij! Blikvoer gaf haar de kans haar verhaal uit de doeken te doen!

Wat vind jij? Is het de taak van de regering om meer kamers te regelen of moet er een andere oplossing komen? Laat het weten!

Lees ook:Help! Waar zijn de kamers?
Lees ook:Student komt €480,- tekort voor kamer
Lees ook:Containers bieden jongeren dak boven het hoofd
Lees ook:Studentenkamers vaak te duur
Lees ook:Studentenkamers voor een prikkie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>