Koninginnedag slaapplaatsen schaars; verhuur logeerkamer

Bezet! Er is bijna geen plekje meer te vinden in Amsterdam. Niet alleen om tweedehands spulletjes te verkopen, maar ook slaapplaatsen zijn schaars met Koninginnedag. Daarom moedigt Wimdu, de grootste Europese online aanbieder van privé accommodaties, huiseigenaren aan om hun deuren te openen voor bezoekers tijdens de populairste feestdag van het land. Koninginnedag is de gelegenheid bij uitstek om je logeerkamer te verhuren. Vier samen Koninginnedag door je deuren te openen en verdien tegelijkertijd een extra zakcentje!

Afgelopen twee jaar trok Koninginnedag zo’n 800.000 bezoekers naar de hoofdstad. Velen daarvan zijn op zoek naar een accommodatie om te overnachten en vooral de vraag naar privé accommodaties is groot. Zo heeft Wimdu in de nacht van 29 op 30 april nog maar vier accommodaties in Amsterdam beschikbaar. Daarom zoekt Wimdu meer hosts die hun appartement of logeerkamer beschikbaar willen stellen voor verhuur. Geen plek kunnen scoren op de vrijmarkt maar toch leuk en makkelijk geld verdienen? Open tijdens Koninginnenacht én -dag je deuren voor Oranjefans!

Social Travel zit in de lift, tot grote vreugde van Wimdu. De enorme groei van het online platform weerspiegelt de toenemende populariteit van social travelling; de trend om als local door een land te reizen en bij particulieren te overnachten. “Onze indrukwekkende bedrijfsresultaten bewijzen het: social travelling is de travel trend van het jaar. Websites voor het aanbieden van particuliere woningen zijn booming,” zegt Arne Bleckwenn, Managing Director van Wimdu.” Geen wonder – want naast de meestal veel lagere prijs in vergelijking met hotels, gaan vakantiegangers steeds meer op zoek naar authentieke ervaringen. Mensen zijn toe aan een andere manier van reizen: dit maakt Social Travelling dé trend van 2012.

www.wimdu.nl

Lees ook:Koninginnedag in Amsterdam zonder massale feesten
Lees ook:Koninginnedag is op 29 april, duidelijk?
Lees ook:Vakantietrends 2013: Social Travel, Expertcation, Staycation
Lees ook:Nederland steeds populairdere bestemming in Europa
Lees ook:China opent eerste opvanghuis voor jonge internetverslaafden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>