Sparen voor de uitzet weer populair; handig uitzetlijstje

Starters op de woningmarkt hebben het steeds moeilijker. Met veel moeite kan er een kleine hypotheek aangegaan worden die het mogelijk maakt een huisje te kopen. Maar als je voor het eerst op jezelf gaat wonen heb je ook een uitzet nodig. Steeds meer jongeren kiezen er tegenwoordig weer voor om te sparen voor de uitzet. Zo hoeft niet alles in één keer gekocht te worden, maar is het uit te smeren over verschillende jaren. Om starters met hun uitzet te helpen is uitzetlijstje.nl gelanceerd.

Op uitzetlijstje.nl staan 10.290 producten in een database die bezoekers kunnen selecteren. Van broodroosters tot wasmachines en bestek. Alle producten die een starter nodig heeft om op zichzelf te gaan wonen. De geselecteerde producten worden op het uitzetlijstje geplaatst dat gedeeld kan worden met familie en vrienden. Zo houden ze overzicht over wat er allemaal nodig is, wat de kosten zijn en kunnen familie en vrienden met verjaardagen cadeautjes van het uitzetlijstje geven. Uiteraard zijn de producten af te strepen zodra die gegeven of gekocht zijn.

Eén van de oprichters Robert de Graaf: “Ik zie het in mijn omgeving veel gebeuren. Vrienden die al jaren aan het sparen zijn voor hun uitzet. Maar als je al zolang alles bij elkaar spaart heb je op een gegeven moment geen overzicht meer van wat je al wel heb en wat nog mist. Zo had ik op een gegeven moment twee broodroosters op zolder staan. Dat is zonde. Daarom zijn wij op het idee gekomen om uitzetlijstje.nl te lanceren. Zo kunnen alle starters overzichtelijk gaan sparen voor hun uitzet.”

uitzetlijstje.nl

Lees ook:IKEA biedt hulp bij cadeaustress Sinterklaas
Lees ook:Internet ook voor jongeren nog een raadsel
Lees ook:Stoere schoolgear: Bruynzeel mXz laat zien wie je bent
Lees ook:Vrienden maak je op het werk
Lees ook:Het nieuwe solliciteren: niet voor hoogopgeleid talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>