‘The Judge’ de film die je moet zien

Op 16 oktober 2014 verschijnt in de Nederlandse bioscopen de film ‘The Judge’, met Robert Downey Jr. in de hoofdrol. Een film die je zeker moet gaan bezoeken. De film ‘The Judge’ gaat over een arrogante onverslaanbare advocaat Hank Palmer (gespeeld door Robert Downey Jr.) die na het overlijden van zijn moeder, terugkeert naar zijn geboortedorp Indiana. De band met zijn vader (gespeeld door Robert Duvalli)is compleet verscheurd, waardoor de hereniging met elkaar meer dan awkward is. Als zijn vader, ook rechter van Indiana, dan ook nog eens verdacht wordt van de moord op zijn moeder, breekt de hel los. De band tussen de twee lijkt niet herstelbaar te zijn.
Als advocaat beslist Hank Palmer toch zijn vader te verdedigen in deze rechtszaak, om zo ook achter de waarheid te komen van de moord op zijn moeder. Heeft zijn vader er iets mee te maken en zo niet, is de band tussen zijn vader en hem op deze manier te herstellen? Een zoektocht naar niet alleen de waarheid, maar ook naar zichzelf. Twee geniale acteurs die, volgens mij, samen een geweldige film hebben neergezet. Ben jij ook benieuwd? Bezoek vanaf 16 oktober dan deze film. De trailer is alleen al de moeite waard om te kijken:
Trailer ‘The Judge’ met Robert Down Jr. en Robert Duvalli in de hoofdrol:
‘The Judge’ is een film van Warner Bros, Pictures en Village Roadshow Pictures. Met Oscar-genomineerde Robert Downey Jr.(Tropic Thunder, de Sherlock Holmesfilms, de Iron Man cyclus), Oscar-winnaar Robert Duvall (TenderMercies, Crazy Heart) en Oscar-genomineerde Vera Farmiga (Up in the Air,The Conjuring) in de hoofdrol. Geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers).
Sponsored article

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>