Schandalig…!

Echt te gek voor woorden, wat ik vandaag weer las. Vijf Roemeense kinderen hebben twee jaar lang in een zwijnenstal moeten leven, omdat hun ouders ervandoor zijn gegaan om in het buitenland te bedelen. Ik vind het al heel erg dat die kinderen in een zwijnenstal hebben moeten leven. Maar wat misschien nog erger is, is dat je als ouders je kinderen zomaar moet achterlaten om elders te gaan bedelen. Die kinderen werden hiermee eigenlijk aan hun lot overgelaten. De ouders hadden de kinderen toevertrouwd aan een kennis die ze liet leven in een varkensstal zonder ramen. Volgens de Roemeense kinderbescherming zijn zelfs de varkens er beter aan toe. Echt heel erg treurig om dit te lezen, want waarschijnlijk gebeuren dit soort dingen dagelijks over de hele wereld vanwege de armoede. Helaas is daar echter weinig tegen te doen.

Lees ook:Ouders, Facebook en privacy
Lees ook:Vader voor de rechter vanwege drukke kinderen
Lees ook:Kindheksen in Congo zwerven door de straten
Lees ook:School stuurt sms naar ouders van spijbelaars
Lees ook:Ouders lesbisch? Zoek maar een andere school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>