Dood buikje

Een 51 jarige Indonesische vrouw heeft gewoon 27 jaar rondgelopen met een dood kind in haar buik. In 1978 is het kind overleden door een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De vrouw kon het kind toen niet laten verwijderen omdat ze daar geen geld voor had. Wat dacht ze..ik zal het ooit wel uitpoepen? Een team van 15 dokters hebben na een operatie van 3 uur het lijkje uit haar buik kunnen halen. Wat zal de reden zijn geweest dat het lijkje er nou ineens uit moest? Je hebt van die rare mensen..

Lees ook:Hmmm..eke dag modder eten
Lees ook:Overdosis van zeven kopjes koffie
Lees ook:Vrouw eet zak spijkers
Lees ook:Vrouw uit scootmobiel getrokken en mishandeld
Lees ook:18-jarige bevalt in trein

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dood buikje

  1. Theresa

    Wat een eng verhaal is dit zeg.. Dat die vrouw daarmee kon leven zeg :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>