Big Brother belangrijker dan Live 8

Gisteravond hebben meer Britten naar de finale van Big Brother gekeken dan naar Live 8. Zo’n 6,7 miljoen mensen. Ik denk dat ik ook eerder Big Brother zou kijken. Een danser, de 38 jarige Anthony Hutton, heeft het programma gewonnen. De Britse Big Brother was de afgelopen tijd veel in het nieuws vanwege een seksschandaal. Een deelneemster bevredigde zichzelf met een wijnfles. Bij Talpa gaat op 28 augustus de Nederlandse Big Brother van start. Ik vraag me af of dit programma in Nederland nog kijkers trekt. We zullen zien.

Lees ook:‘Seksschandaal’ in Britse Big Brother
Lees ook:TV Lab zoekt televisiefans voor kijkerspanel Green Room
Lees ook:Spermashow op Talpa
Lees ook:Verkrachting in het Braziliaanse Big Brother huis?
Lees ook:Programmering van Talpa bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>