Niet zingen please

Weer een raar bericht uit Amerika. Een man wou een 17 jarige ijsjesman castreren omdat hij aan het zingen was op een liedje van Disney: ‘It’s a small world after all’. De ijskar reed door de man zijn wijk, en hij rende achter de kar aan met een heggenschaar. Hij schreewde dat als de ijsjesman het liedje niet afzette, hij zijn ballen zou afknippen. Wat een zieke mensen weer. Ik kan begrijpen dat als je een hele traumatische herinnering hebt aan dat liedje, je wel raar kan reageren. Maar om nou zo te dreigen? De jonge ijsjesman durft nu waarschijnlijk nooit meer een ijsje te verkopen, en de zieke man is er van af gekomen met een boete van 500 euro.

Lees ook:OLA lanceert limited edition racket ijsje: De Oranje Rakket
Lees ook:Bioscoopbezoekers vallen flauw bij Saw III
Lees ook:NS blij met boetes
Lees ook:Maak met Mentos en cola een fontein!
Lees ook:Heb je nog guldens, ruil ze dan vanaf 2 oktober in!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Niet zingen please

  1. Theresa

    hm grappig liedje :)
    freaky mannetje :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>