Wie is de vader van het kind van Anna Nicole Smith?

Het liefdesleven van ex-Playmate Anna Nicole Smith heeft heel wat tongen losgemaakt sinds haar huwelijk met een 89-jarige oliemagnaat. Na zijn dood werd ze op de voet gevolgd door de media, toen de strijd om zijn erfenis eenmaal was losgebarsten. En ook na haar dood wil iedereen het fijne weten van haar avontuurtjes. Het is namelijk nog niet helemaal duidelijk wie de vader van haar 5 maanden oude dochtertje Daniellynn is. Nu heeft weer een ex-lover zich gemeld: prins Frederick von Anhalt, de man van actrice Zsa Zsa Gabor.

De prins zegt dat hij en Anna Nicole tien jaar lang een relatie hdden. Het is mogelijk dat hij de vader is van Daniellynn. Ook ex-vriend Larry Birkhead denkt de vader te kunnen zijn. Hij spande een rechtszaak aan om een DNA-test te laten uitvoeren. Aanvankelijk werd aangenomen dat het om het kind van advocaat Howard Stern ging, met wie Anna Nicole een tijdje getrouwd was. Op 20 februari is de zitting van de zaak over het vaderschap.

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari, vermoedelijk aan een overdosis drugs. Het lichaam van Anna Nicole mag van de rechter niet worden begraven tot de zitting van de vaderschapszaak.

Lees ook:Zoon van arts neemt operaties over
Lees ook:Na je dood opgezet als anatomiepop Body Worlds
Lees ook:Dood buikje
Lees ook:Avondje seks met 15 mannen
Lees ook:The Sun gaat de fout in met prins ‘Dirty Harry’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie is de vader van het kind van Anna Nicole Smith?

 1. rafael

  WHO CARES, WHO THE FUCKIN’ FATHER IS…
  echt damn waar mensen zich druk over maken????

  lees beter:

  http://rafael.shirtcity.com

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>