Robbie’s turbulente musical

Eenzaamheid en verdriet, maar ook de weg naar roem en succes. Deze dingen maakte Robbie Wiliams in zijn leven mee. Hij vindt het zelf blijkbaar zo fascinerend dat hij er een eigen musical over wil schrijven. Ondanks zijn mooie leven gebruikt hij namelijk antidepressiva en hij is verslaafd geweest aan drugs, alcohol en medicijnen.

Robbie vindt het moeilijk om te gaan met zijn eigen succes, waardoor hij dit soort problemen heeft. Denkt hij dat het maken van een musical leidt tot minder succes dan? Hij heeft in ieder geval al een hoofdrolspeler: zijn beste vriend Jonathan Wilkes.

Lees ook:Meneer de Uil volgend jaar te zien in een musical
Lees ook:Lover of Loser op de planken
Lees ook:Jongerenblog bij concert Robbie Williams Amsterdam Arena
Lees ook:Criminaliteit en jongeren in Nederland
Lees ook:Jomanda vervolgd voor dood Millecam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Robbie’s turbulente musical

  1. Schaap

    Zijn achternaam spel je met 2 L’en. Williams

      /   Reply  / 
  2. Magali

    Ik zag m vandaag zitten bij de Amerikaanse Dancing with the Stars…Hier is hij niet zo bekend..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>