Moederdag zonder cadeautjes

Het is Moederdag, dus alle moeders worden verwend. Maar eigenlijk is dit helemaal niet zo! Uit cijfers blijkt dat een kwart van de moeders helemaal NIKS krijgt voor Moederdag. Dat kan natuurlijk liggen aan vaders en kinderen deze dag maar commercieel gedoe vinden. Moeders zouden het liefst een etentje, een boek of een sieraad krijgen. Maar meestal krijgen ze toch iets anders..

De helft van de Nederlanderse vrouwen krijgt een bosje bloemen. En daar zijn veel moeders niet eens blij mee. Twintig procent van hen wil helemaal geen bloemetje hebben. Dit zijn de resultaten van een groot onderzoek van Q&A. 

Wat geef jij aan je moeder op Moederdag? 

Lees ook:Moeders houden van verrassingen
Lees ook:Help! Moederdag!
Lees ook:Morgen moederdag! Vergeten? Last minute cadeau tips
Lees ook:Valentijnsdag niet populair in Nederland
Lees ook:Adopteer een orang-oetan voor Valentijnsdag

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Moederdag zonder cadeautjes

 1. Magnolia-fan

  lotto-lot

    /   Reply  / 
 2. Tanja

  Hoi,

  Ik heb zelf een cadeautje gemaakt voor moederdag. Dat vinden moeders altijd het leukst. Die van mij ook. En ik vond het ook leuk. Het kostte mij nog niks ook. Ik had het gezien op http://www.makemyday.eu/moederdag. Gewoon nagemaakt en iedereen was blij. Volgend jaar niet zo moeilijk meer doen.
  Doeg,
  Tanja

    /   Reply  / 
 3. Moederdag cadeau idee

  Oja ben ik vergeten. Ik heb de moederdag boodschappentas gemaakt.
  Tanja

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>