Jongen valt van balkon en staat gewoon weer op

Normaal ben je dood als je vanaf de 6e verdieping naar beneden valt. De 17-jarige Matthew Savage niet. Hij stond gewoon weer op, met een paar kneuzingen. De jongen verbleef in een hotel in Florida en wilde zijn badjas pakken die van de reling viel. Matthew viel per ongeluk ook. Hij heeft geluk gehad met wat bosjes, die overduidelijk zijn leven hebben gered.

Lees ook:Jongen (16) overleeft harpoen door hoofd
Lees ook:Japanse studente (19) valt in Niagara Falls
Lees ook:Veertienjarige overleeft val van dertien meter hoog
Lees ook:Tiener valt naakt door het dak
Lees ook:Studente valt uit raam en raakt zwaargewond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>