Even sms-en voor geld

Wordt je salaris pas volgende week gestort? Maar wil je toch die schoenen hebben, of -iets belangrijkers- moet je nog collegegeld betalen? Stuur dan een sms met het bedrag dat je wilt hebben. Binnen 10 minuten staat het op je rekening. Je moet het binnen 15 dagen terugbetalen en het kost je 25 euro aan administratiekosten (bij een bedrag van 100 euro). Best handig, als je zeker weet dat je het geld binnen 25 dagen hebt dan. Meer info hier. Aan de andere kant wel weer erg verleidelijk voor personen die niet zo goed met geld kunnen omgaan.

Lees ook:Gemakkelijk geld!
Lees ook:Cash Cookies op Hyves
Lees ook:Money, money, money!
Lees ook:Ontdek alles over de bijverdiengrens en studiefinanciering
Lees ook:Gemakkelijk en veilig betalen met Wallie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>