Nieuw: patat uit een automaat

De Belgen hebben ook zin in patat als de snackbar dicht is. En daarom kunnen ze binnenkort ook een patatje halen uit de automaat. Het werkt niet als de Febo-muur maar je krijgt je friet net zoals frisdrank uit een frisdrankautomaat. Je beslist of je er zout op wilt en/of mayonaise, twee minuten wachten, en klaar is je patatje. De frietautomaat is straks te vinden op campings, tankstations en bioscopen (snackbars hebben ook interesse getoond, voor na sluitingstijd). Patatje zonder is 2 euro. Ben benieuwd hoe het smaakt.

Lees ook:Campings willen van zuipimago af
Lees ook:Anouk gaat internationaal met Nike
Lees ook:‘Straks ben jij een steak tartaar’
Lees ook:Naakt rondlopen voor een prikkie
Lees ook:Borat is een goudmijntje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw: patat uit een automaat

  1. Orelinde Culnamo

    omg belgië gaat de nederlandse kant op

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>