Neuspiercing gevonden in vis

Toen ze tijdens het waterskiën haar neuspiercing verloor dacht ze het ding nooit meer terug te vinden. Toch heeft de Australische Kristy Brittain (25) haar piercing weer terug. Drie dagen na de verdwijning haalde haar vriendje Darren tijdens het vissen een vis uit het water. Bij het fileren vonden de twee de piercing terug (ze dachten eigenlijk dat het een nagel was). Het koppel denkt dat de vis de piercing at omdat ze glinsterde, maar vindt het allemaal wel heel toevallig. Het is onbekend of Kristy de piercing gewoon weer gaat dragen.

Lees ook:Meisje met spoed onder mes na tongpiercing
Lees ook:Hoofddoek verboden op Turkse school
Lees ook:Pamela Anderson en Tommy Lee weer samen
Lees ook:Gepiercet meisje mag weer naar school
Lees ook:Bridget Jones is back

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Neuspiercing gevonden in vis

  1. popeye

    Ik vond haar al zo naar vis ruiken!?

      /   Reply  / 
  2. ie mand

    Volgens mij was die vis gwoon 1x naar 1 of andere shop gweest, waar hij zo’n piercing heeft late zette…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>